Thomas Vinare på Vin & Deli mässan!

Thomas Andersson från Thomas Vinare, känd vinprofil, kommer inför mässan att samarbeta med Värmlandsmat. Thomas kommer att ta fram rekommendationer på dryckesalternativ som passar till de olika smaktallrikar som Värmlandsmat erbjuder på mässan. Druvsorter, länder och annat kommer att kunna läsas om i Värmlandsmats monter.

Köp en smaktallrik hos Värmlandsmat, ta med dryckesrekommendationen och fortsätt din resa in på mässan för att hitta det passande dryckesalternativet och låt smakerna para sig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar till Thomas Vinare på Vin & Deli mässan!

 1. Peter skriver:

  Mycket trevlig tillställning. Har träffat så många gamla vänner under eftermiddagen och diskuterat olika montrar plus fått en hel del tips! Vi kommer tillbaka nästa år!
  Ett tips:: ha någon som får folk att cirkulera och inte proppa igen ingången till stora lokalen. Forcerad ventilation i samma lokal skulle nog pigga upp de flesta, så som det var nu är det för varmt.
  Kul att höra att utställare har slut på varor för att responsen varit så stor, då måste även de vara nöjda!

  • Stanley skriver:

   Hej Peter!
   Tack för din feedback! Väldigt värdefullt.
   Vi ska bli ännu bättre nästa år.

   Mvh
   Vin & Deli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>